Brilliantis este importator si distribuitor national de echipamente profesionale de curatenie: aparate si consumabile Tork, aparate si consumabile Kimberly-Clark, precum si o gama variata de ustensile si detergenti pentru toate suprafetele destinate atat uzului profesional cat si casnic.


       Compania noastra este specializata in oferirea solutiilor si produselor pentru curatenie, igiena si intretinere precum si a consumabilelor necesare.


       Ne adresam atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice ce doresc sa achizitioneze produsele noastre.


       Echipa noastra de profesionisti vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si ofera montaj si transport gratuit al dispenserelor in Bucuresti.


       Pentru persoanele juridice ce doresc o colaborare pe termen lung si semnarea unui contract, oferim prezentari de produse la sediul dumneavoastra precum si oferte personalizate in functie de valoarea contractului. 

 

       Contacteaza-ne si un consultant Brilliantis va va oferi consiliere in alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra. Puteti de asemenea programa o prezentare de produse.

Telefon 0741533776

 

      Comanda minima pe site este de 100 RON, plata se efectueaza momentan numai in sistem ramburs.

      Doresti produse Tork sau Kimberly Clark pe care nu le gasesti aici? Suna-ne si un consultant Briliantis te poate ajuta cu informatii si comenzi pentru produse Tork ce nu se afla pe site!